Over ons

De grondlegger van Agreed, opgericht in 2016, was ervan overtuigd dat het voor elke toekomstige koper een onbetwistbare meerwaarde is om door een professioneel te worden begeleid bij de aankoop van onroerend goed. Het innoverend concept van opzoeking en advies inzake de verwerving van onroerend goed verscheen dus op de markt, namelijk de begeleiding van potentiële kopers door gekwalificeerde vastgoedjagers, zodat zij hun vastgoed in alle rust kunnen aankopen.

Agreed, dat haar activiteiten op de Waalse vastgoedmarkt startte, heeft haar diensten snel uitgebreid naar Brussel en omgeving. In de loop der tijd is het concept van de vastgoedjager gegroeid en wordt het op de vastgoedmarkt steeds bekender en meer geaccepteerd. Het aantal klanten neemt langzaam maar zeker toe, omdat de klanten de meerwaarde van Agreed voor hun vastgoedproject stilletjes gaan inzien. Het team groeide dan zodat het kon voldoen aan de eisen van steeds meer klanten.

Sinds haar vorming, is Agreed voortdurend in ontwikkeling en neemt aan ervaring en populariteit toe. Het avontuur is nog lang niet afgerond en daarom zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die zich bij het team willen aansluiten, nieuwe ideeën willen aandragen, het concept willen laten evolueren en de onderneming steeds verder willen ontwikkelen.

Om haar voortbestaan te garanderen, verbindt Agreed zich ertoe haar fundamentele waarden te eerbiedigen. De medewerkers van Agreed zullen altijd integer handelen, ongeacht de situatie waarin zij zich bevinden. Het is belangrijk dat we de eerlijkheid garanderen en dat iedereen ethisch gedrag aanneemt in hun interacties met derden (klanten, vastgoedmakelaars of collega’s).

De belangen van de klant zullen transparant worden verdedigd. De uitwisselingen met collega’s of andere actoren zullen loyaal en professioneel verlopen. Een klant moet Agreed volledig kunnen vertrouwen, weten dat we hem bijstaan en blijven ondersteunen gedurende de hele zoektocht en aankoopproces. Hij kan in alle vertrouwen op Agreed rekenen. De verkoper of zijn tussenpersoon zal zich ook in het verkoopproces door een professionele partner ondersteund voelen.

Zowel met haar klanten als haar partners geeft Agreed de voorkeur aan relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect. Onze medewerkers engageren zich om respect in alle omstandigheden te bevorderen en hoffelijk te blijven. "Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden" maakt deel uit van onze gouden regels en stelt ons in staat om dagelijkse gezonde en aangename relaties te onderhouden, zowel intern als met externe contacten.

Ons team

Frédéric Riat

Frédéric Riat

Vastgoedjager
BIV 510.927
Na een vroege carrière in de professionele vastgoedsector en in financial controlling, heeft Frédéric Riat uiteindelijk besloten zich te lanceren om zijn klanten in hun vastgoedtransacties te ondersteunen.

Frédéric heeft een thesis over onderhandelingen geschreven in het kader van zijn Master in Business Economics aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Hij kreeg ook de tweede prijs van de UNIZO ondernemerschapswedstrijd uitgerekend in 2012.

Jean-Philippe Druetz

Jean-Philippe Druetz

Vastgoedjager
IPI 506.272
Met meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedsector, vergrootte Jean-Philippe Druetz het Agreed team in 2020. Gemotiveerd door zijn wens om zijn klanten te ondersteunen in hun aankoopprocess, analyseert hij elk vastgoed in detail en adviseert hij kopers bij het aanwerven van onroerend goed.

Jean-Philippe heeft, na het behalen van zijn bachelorsdiploma in marketing, een gevarieerde ervaring opgedaan in de vastgoedsector. Van klassieke makelaardij tot nieuwbouwadvies.

Fabienne Bosman

Fabienne Bosman

Vastgoedjager
-
Fabienne Bosman heeft een master in toegepaste economie en politiek. Ze begon haar loopbaan in de bankwereld, organiseerde daarna evenementen wereldwijd voor een Amerikaanse firma, om achteraf een professionele reconversie in vastgoed uit te voeren.

Fabienne heeft haar commerciële kant voortdurend ontwikkeld. Ze luistert naar de behoeften van haar klanten met aandacht en helpt hen hun droomnest of optimale investeringsproject te vinden.

Greg Billen

Greg Billen

Vastgoedjager
IPI 507.235
Na het behalen van zijn Master in Economie en Management aan de UCL, heeft Greg Billen bijna 20 jaar ervaring opgebouwd. Hij begon zijn professionele carrière als verkoopmanager in een farmaceutisch bedrijf en nam vervolgens het familievastgoedkantoor over om uiteindelijk een start-up in luchtfotografie te lanceren.

Gepassioneerd door zowel onroerend goed als nieuwe technologieën en mensen in het algemeen, sloot Greg zich aan bij Agreed om er zijn dynamiek aan te geven en om de waarden te kunnen delen die hem aan het hart liggen.

Virginie Lebrun

Virginie Lebrun

Vastgoedjager
-
Na studies in de sociale sector, een begin van een carrière in de wereld van de vroege kinderjaren, gespecialiseerd onderwijs of zelfs inventaris- en personeelsmanagement, besloot Virginie haar professionele oriëntatie te veranderen.

Met 5 jaar ervaring als verkoper, hervatte ze haar studie in vastgoed en oefende ze gedurende meerdere jaren klassieke makelaardij uit. Toen haar interesse in de vastgoedjacht groeide, besloot ze zich bij het Agreed team aan te sluiten als vastgoedjager.

Wij zoeken een (m/v)

Business developer
BIV-erkenning vereist
Onze business developer heeft een gevoel voor contact en is een echte verkoper. Hij/zij is het eerste contactpunt voor de prospecten en biedt onze diensten aan potentiële klanten. Het vastgoedjagersteam neemt het over eens de missie is toegewezen.

Je werkt onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.

Wij zoeken een (m/v)

Vastgoedjager
BIV-erkenning vereist
Met een diploma van hoger onderwijs op zak of professioneel equivalent is onze vastgoedjager bereid om, na identificatie van de behoeften, er alles aan te doen om de onroerende goederen te vinden die voldoen aan de criteria van onze klanten.

Je werkt onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.

Wij zoeken een (m/v)

Vastgoedjager assistent
BIV-erkenning vereist
Grondig en met oog voor detail, onze vastgoedjager assistent voert het grootste deel van de zoektaak uit. Hij/zij analyseert de verschillende mogelijkheden, zodat onze vastgoedjagers deze zo snel mogelijk aan onze klanten kunnen aanbieden.

Je werkt onder het zelfstandige statuut met geldige BIV-erkenning.

Een groeiend team aansluiten om de vastgoedwereld aan kopers kant af te reizen,
dat kan door je motivatiebrief met je CV naar het volgend adres door te sturen:
info@agreed.be